Un bărbat a fost arestat după ce poliția a găsit o sticlă de bere în vaginul soției sale sinucigașe

Poliția din Kilamba Kiaxi , Angola , investighează un suspect într-un caz de sinucidere. Potrivit unei reconstituiri inițiale a evenimentelor, victima, Rose Bartolomeu Dos Santos , s-a spânzurat în grădina din spatele casei. Soțul ei a găsit-o și a alertat poliția. Cu toate acestea, în următoarele ore, au apărut mai multe îndoieli cu privire la dinamica incidentului, și pentru că în timpul autopsiei a fost găsită o sticlă de bere în vaginul femeii. Anchetatorii cred că soțul ei a fost cel care a introdus sticla și că poate fi vinovat și de moartea ei.

Primul meci internațional cu fotbaliști goi în Germania: „Banii otrăvesc fotbalul”

Bănuielile bărbatului au apărut după ce fiica victimei, Neusa Lopes. Fata era conștientă de comportamentul bărbatului față de mama ei și știa că se gândea să-l părăsească și să se mute în altă acasă. Se pare că soțul ei a fost un bărbat violent atât fizic, cât și verbal, iar în ultima perioadă nu a ratat niciodată ocazia de a umple de pumni și cuvinte jignitoare.

În acest moment, bărbatul se află în arest pentru a fi audiat. Sunt așteptate alte indicii sau dovezi de la examinările pe care experții le desfășoară pe corpul victimei în aceste ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.