Un bărbat a distrus o operă de Picasso în valoare de 23 de milioane de euro: arestat

Un bărbat a distrus o operă de Picasso în valoare de 23 de milioane de euro: arestat

Un bărbat a fost plasat în arest preventiv în curs de judecată pentru că a deteriorat o lucrare a celebrului Pablo Picasso expusă la galeria Tate Modern din Londra. Shakeel Massey, în vârstă de douăzeci de ani, a provocat o tăietură în tabloul „Bustul unei femei” (1944), dar a spus că va nega orice acuzație împotriva lui.

Citește și Sfârșit de an tragic: Fetița de 10 ani lovită de o ambulanță înainte de Crăciun, a murit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.