Un bărbat a chemat o companie de telecomunicații de 24.000 de ori pentru a se plânge: arestat

Un bărbat în vârstă de 71 de ani care a presupus că a făcut 24.000 de apeluri gratuite la un furnizor de telecomunicații pentru a se plânge deoarece  compania a încălcat contractul a fost arestat de poliția din Japonia, scri CNN.

Bărbatul, identificat ca Akitoshi Okamoto, a fost luat în custodia poliției pe 26 noiembrie sub suspiciunea de „obstrucție frauduloasă a afacerilor”. Poliția a declarat că bărbatul a sunat în mod repetat KDDI, un operator japonez de telecomunicații și a cerut personalului său să vină la el și să-și ceară scuze pentru încălcarea condițiilor contractului său de servicii.  KDDI a declarat că a primit aproximativ 24.000 de apeluri de la Okamoto din mai 2017. În cele din urmă, a decis să depună o plângere poliției în octombrie 2019.  Se pare că bărbatul își mărise  frecvența de a apela linia de asistență pentru clienți.

Citește și China, a „creat” elixirul care te face să trăiești până la 120 de ani

Bărbatul se plânge că nu a putut telefona într-o emisiune radio folosind un număr de telefon.
Oricine împiedică o afacere să funcționeze normal poate fi acuzat de „obstrucționarea frauduloasă a afacerilor” în conformitate cu legislația japoneză și ar putea fi condamnat la pedeapsa de până la trei ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.