Un bărbat a băgat în carantină două orașe: și-a înșelat soția cu fosta iubită infectată cu Covid-19

Un bărbat originar din argentina a băgat în carantină două orașe. El și-a înșelat soția cu fosta lui iubită atrăgând după ei consecințe mult mai grave: femeia este pozitivă pentru coronavirus și din acest motiv două țări argentiniene au ajuns în carantină. Bărbatul în cauză se numește Danilo H., 27 de ani, originar din Ceres , Santa Fe. În primele zile ale lunii martie a plecat în Cordoba pentru a-și întâlni fosta iubită, care se întorsese recent în Argentina din Spania și este căsătorită cu un alt bărbat. După câteva zile, femeia a descoperit că este pozitivă pentru coronavirus, a doua infecție în Cordoba și cea de-a 32 din Argentina.

Dar Danilo, în ciuda acestui fapt, s-a întors la Ceres, s-a întâlnit cu prietenii și-a desfășurat activitățile obișnuite, s-a dus la locul de muncă în fiecare zi  și apoi a mers la Selva, un sat de patru mii de locuitori, unde a participat la o petrecere. Din cauza lui, cele două orașe au ajuns în carantină.

Citește și Coronavirus, acel document german care prevăzuse totul

Danilo le-a spus tuturor despre „escapada” lui, iar povestea a ajuns la urechea lui Gerardo Zamora, guvernatorul din Santiago del Estero, care a decis să blindeze cele două orașe. “Acesta este orașul Selva astăzi, în carantină și absolut izolat. Tot din cauza a două persoane care au încălcat autoizolarea obligatorie din Cordoba. Trebuie să respectăm măsurile obligatorii, pentru a preveni orice posibilă infecție a Covid-19 “, a scris Zamora pe Twitter, arătând o fotografie care se vede orașul Selva  pustiu și blindat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.