Un bar din Germania pune la dispoziție pălării de păstrarea distanței: fără ele, nu te așezi la masă

Țevile plutitoare au fost aplicate pe pălării pentru a menține distanța de siguranță.

Lăsând glumele deoparte, dacă vrei să stai la masă în acest bar din Germania ai nevoie de pălărie . Evident, o pălărie specială, deoarece în vârf are două tuburi încrucișate pentru a păstra distanța față de alți clienți. Barul se numește Cafe & Konditorei Rothe , și este situat în Schwerin, Germania de Nord, și inițiativa pălăriilor se bucură de un mare succes.

Cu certificatul medical, românii care vin din străinătate nu vor mai intra obligatoriu în carantină sau izolare

Fotografia cu clienții care stau la mese cu aceste pălării speciale cu elice au fost postate pe Facebook și împărtășită de mulți. Pălăria nu este o opțiune: dacă vrei să te așezi la masă, trebuie să o pui pe cap.

Bravo, o idee ….jos pălăria!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.