Un bancher și-a înjunghiat soția și cei doi copiii de 4 și 7 ani, apoi s-a sinucis. Vecinii: „Era o familie perfectă”

O familie perfectă. Cel puțin în aparență. Sau, în orice caz până joi trecut, când mama, tata și cei doi fii au fost găsiți morți la casa lor din Westchester , New York . Poliția a fost alertată de profesorii de la școală, deoarece copiii nu s-au prezentat în clasă, iar părinții nu răspundeau la telefon. Așa că ai-au rugat pe agenți să verifice dacă copiii erau bine.

Agenții s-au prezentat la 57 Romer Avenue, în zona Pleasantville, pentru a face un control chiar înainte de ora 14:00. După ce au sunat și bătut la ușă, au intrat și -s-au trezit în fața unei scene dramatice.  Victimele sunt Chaun – Kai Liu , 46 de ani (cunoscut și sub numele de Tom), soția sa Dorothy , 42 de ani, și cei doi copii ai lor Tennyson , 7 ani și Adeline , 4. Vecinii au spus că Tennyson se află în clasa a doua la Bedford Road School și Adeline era la grădiniță și că „erau o familie frumoasă, imposibil de crezut cee ce s-a întâmplat”.

Citește și Momente de nebunie! Și-a bătut iubita și și-a cioplit numele cu cuțitul pe fruntea ei: arestat / VIDEO

 

Vineri după-amiază, în timpul unei conferințe de presă, șeful poliției, Eric Grutzner, a declarat: „Dovada sugerează cu tărie că domnul Liu a folosit un cuțit și și-a ucis soția și copiii , apoi l-a folosit pentru a-și lua viața. Deși nu avem niciun motiv , martorii indică faptul că Liu er4a foarte stresat în ultimele vremuri. Nu există raporturi de violență domestică anterioară în această familie “. Grutzner nu a dezvăluit unde au fost găsite cadavrele în casă, ci a adăugat: „Pe durata acestei anchete, singurele informații pe care le-am adunat sunt că au fost  părinți minunați, cu doi copii incredibil de activi și foarte dulci”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.