Un băiețel în vârstă de 2 ani a fost ucis în bătaie de partenerul mamei sale: „Îl cunoștea doar de câteva săptămâni”

L-a bătut până l-a ucis. William Meeks  avea doar doi ani, când partenerul mamei sale, Charles Davis în vârstă de 32 de ani, care ar fi trebuit să aibă grijă de el, l-a bătut până l-a ucis într-o parcare din afara unui magazin de băuturi alcoolice din Long Beach, California.

Când copilul a fost dus de urgență la spital, unde la început s-a crezut că a murit în urma unei boli nedescoperite, dar o autopsie a arătat că micuțul William a murit din cauza numeroaselor bătăi.  Tatăl biologic al băiatului a spus că fosta lui soție îl cunoaștea pe Davis doar de câteva săptămâni și că nu ar fi trebuit niciodată să-l lase  singur cu fiul său.

Citește și Și-a lăsat fiul de 16 luni cu vecina de casă: l-a violat și ucis cu o violență de nedescris

Unii martori au spus că l-au văzut pe tatăl vitreg în parcare în timp ce încerca să resusciteze copilul, și atunci a chemat ajutorul paramedicilor. Potrivit Metro, Davis, a fost arestat pentru crimă și acum își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.