Un băiețel în vârstă de 12 ani și-a abandonat căinele: „Îl las pentru ca tatăl meu să nu-l mai bată niciodată”

În Mexic, un băiat de 12 ani și-a abandonat cățelul rasa pitbull dintr-un adăpost pentru câini închis într-o cutie cu un bilet, apoi a plecat. Poate părea una dintre numeroasele povești triste de abandon, în schimb este o mare demonstrație de dragoste ascunsă în spatele gestului acestui copil.

Mesajul scris pe un bilet explică de fapt motivațiile băiatului: “Numele meu este Andrés și am 12 ani. Mama mea și cu mine am decis să lăsăm câinele acolo pentru a-l îndepărta de tatăl meu care îl maltratează și îl lovește mereu. Sper că îl poți ajuta ”.

Citește și Un băiețel de 9 ani batjocorit de colegii lui de școală amenință că se va sinucide/ VIDEO

Povestea, împărtășită pe rețelele de socializare de voluntarii de la centrul din statul mexican Michoacan, a devenit viral și oameni din toată țara au trimis cereri de adopție . Și în sfârțit René, așa a fost botezat câinele va avea în curând o nouă familie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.