Un băiețel de un an bătut până la moarte de părinții săi adoptivi: „Au spus că a fost un accident”

Un băiețel a fost adoptat de un cuplu care trebuia să aibă grijă de el, dar Leiland Corkill, în vârstă de un an , a fost bătut până la moarte de părinți. Copilul fusese plasat într-orfelinat la scurt timp după naștere și mai târziu a fost adoptat de un cuplu care locuia în Barrow-in-Furness, Marea Britanie.

În urmă cu o lună, părinții au cerut ajutorul unei ambulanțe spunând că băiețelul s-a rănit în timp ce se juca. Leiland a fost dus la spitalul de copii Alder Hey din Liverpool cu traume severe la cap, dar a murit a doua zi. Pentru medici, rănile raportate ar fi putut fi legate de o violența fizică extremă și astfel cei doi părinți de 34 de ani și respectiv 37 de ani, au fost arestați pe baza acuzațiilor de crimă și maltratare. Eliberați pe cauțiune, anchetele sunt acum în desfășurare pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu copilul.

Citește și Sfântul Valentin de groază pentru amantul care a căzut de la balcon pentru a scăpa de loviturile unui soț înfuriat

Mama biologică a copilului ar fi fost lângă el în momentele dinaintea morții. Mama biologică a lui Leiland a trebuit să-și abandoneze copilul după acuzațiile privind un alt caz de abuz și violență. Femeia avea o fetiță care fusese ucisă și violată de partenerul ei și se pare că era conștientă de ceea ce se întâmpla acasă, așa că, atunci când s-a născut al doilea copil, a fost dat în plasament unde ar fi trebuit să- adopte o familie care să-i ofere dragoste și liniște. Din păcate însă, acest lucru nu s-a întâmplat….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.