Un băiețel de 9 ani batjocorit de colegii lui de școală amenință că se va sinucide/ VIDEO

Batjocorit el amenință că se sinucide la vârsta de doar 9 ani . Micuțul Quaden Bayles, un băiat australian în vârstă de 9 ani, a fost înregistrat de mama lui în timpul unei crize de plâns, din păcate nu a fost prima pe care a avut-o. Băiatul, victima de multă vreme a bullyingului, a ajuns să amenințe că se va sinucide, sperând să moară pentru a nu mai fi tachinat.

Citește șiMama își abandonează fiica nou-născută într-un parc și o lasă să moară de frig: „Avea legat încă cordonul ombilical”

Mama arată izbucnirea băiatului și a denunțat totul. Ea a solicitat școlii să nu rămână indiferentă, aratând toate dezastrele pe care le poate provoca unui copil încearcând să-i conștientizeze pentru a lua problema cu seriozitatea

„Vă rugăm să vă educați copiii, familiile, prietenii”, explică femeia de pe Facebook, „În mod normal, încerc să păstrez momentele înfricoșătoare ca acestea în privat, dar de această dată am simțit nevoia să fac pe toată lumea să înțeleagă ce înseamnă și bullyingul».

Copilul se îneacă printre lacrimi, transpirat, disperat de tachinările constante. Un videoclip care a ajuns la sufletul mai multor persoane care au trimis mesaje de sprijin femeii și printre ele și echipa locală de Rugby. Echipa i-a cerut băiatului să iasă cu ei pe teren și să strige cu forță „Stop Bull”. Toți jucătorii și-au exprimat susținerea pentru copil și familie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.