Un băiețel de 8 ani din Ucraina se zbate între viață și moarte: l-au stropit cu benzină și i-au dat foc

Băiețelul de 8 ani Kyrylo Yatsun se juca în fața casei sale din Ucraina, când un grup de copii mai mari l-au stropit cu benzină și i-au dat foc. Acum se zbate între viață și moarte după ce a suferit arsuri grave de 35% din corp.

”Atacatorii i-au stropit tricoul lui Kyrylo cu benzină și cu o brichetă i-au dat foc. Copilul a căzut pe asfalt urlând de durere în timp ce atacatorii au început să râdă și au fugit”, au declarat câțiva martori care s-au reperzit să-l ajute scoțându-i tricoul și chemând o ambulanță. Băiatul a fost transportat de urgență direct în terapie intensivă în stare critică și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. La 10 ziel de la atac copilul încă se mai află în pericol.

Au câștigat o jumătate de milion la loterie, după trei ani sunt în spatele gratiilor

Mama copilului a declarat că agresorii l-au atacat pe fiul său fără nici un motiv: ”Aceștia nu sunt copii, sunt moștrii ”, a declarat femeia potrivi Metro.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămări corporale grave. Atacatorii au fost identificați și dacă vor fi găsiți vinovați vor fi plasați într-o unitate de corecție pentru minori.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.