Un băiețel de 6 ani câștigă bătălia împotriva leucemiei: primit la școală ca un erou

Micuțul John Oliver Zipay  de 6 ani din Newbury din Statele Unite, a câștigat lupta împotriva leucemiei . După descoperirea bolii în 2016, s-a confruntat cu o lungă bătălie, până la ultima sa ședință de chimioterapie. La întoarcerea în clasa școli catolice St. Helen din Ohio, John Oliver a fost întâmpinat ca un adevărat erou de colegii săi de clasă, cu multe aplauze și standing ovation.

În urmă cu câteva zile, medicii au confirmat splendida veste a dispariției bolii și se poate spune că băiețelul și-a revenit definitiv. Potrivit presei locale, în 2016 copilul a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, un cancer de sânge rar care provine din limfocite.

Citește și Masacrul cămilelor în Australia a început: ucise deja 1.500

Tratamentul împotriva cancerului a debilitat foarte mult copilul, care pentru perioade îndelungate de absență de la școală a fost obligat să stea departe de prietenii săi. Cu toate acestea, John Olivero a continuat să studieze cu ajutorul profesorilor care l-au îndrumat întotdeauna chiar și de la distanță. După această lungă perioadă de tratament, băiatul s-a întors în sfârșit la școală, iar el a fost întâmpinat ca adevărat erou.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.