Un băiețel de 6 ani a murit de foame: pedepsit și închis în dulap 16 ore pe zi

Tragedie în Statele Unite, unde un băiețel în vârstă de șase ani a murit de foame după ce părinții lui l-au pedepsit mai mult de o lună, închizându-l într-un dulap timp de 16 ore pe zi. Conform autopsiei , micuțul Deshaun Martinez a murit din cauza maltratării repetate și a lipsei de alimente care l-au redus la o greutate de doar opt kilograme . Polițiștii l-au arestat pe tatăl, mama și bunica băiatului, așteptând acum  deciziile procurorului.

Copilul a fost găsit de anchetatori pe 2 martie, însă anchetatorii nu au putut constata cauza decesului la începutul lunii iunie, din cauza maltratării repetate suferite de el și de fratele său . De mai bine de o lună, cei doi au fost închiși într-un dulap timp la 16 ore pe zi, conform mărturiilor părinților furând mâncare din bucătărie în timp ce ei dormeau.

Un cuplu din Rusia și-au lăsat gemenii de 16 luni singuri în casă și au plecat în vacanță. Unul moare, celălalt este în stare disperată

Micuțul Deshaun a fost găsit  inconștientă în interiorul casei sale din Arizona, dar la început părinții și bunica s-au justificat afirmând că băiatul are probleme de sănătate . În momentul descoperirii, polițiștii au susținut că înfățișarea băiatului nu era incompatibilă cu vârsta sa reală , părea foarte subnutrit. Ulterior, poliția i-au arestat pe părinții copilului, Elizabeth Archibeque de 26 de ani, Anthony Martinez de 23 de ani și bunica Ann Martinez   în vârstă de 50 de ani, sub acuzația de omor de gradul I și  abuz împotriva copiilor, în timp ce alții copiii ai cuplului au fost încredințați de servicii sociale.

Procurorii analizează în prezent dacă aplică sau nu pedeapsa cu moartea , mai este încă în vigoare în statul Arizona.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.