Un băiețel de 6 ani a fost decapitat în fața mamei sale! ”Aparținea unei religii greșite!”

Un băiețel de numai 6 ani a fost decapitat sub stigătele de disperare și ochii terorizați a mamei sale. Motivul? Aparținea unei ramură greștă al islamului. Acest caz oribil a fost raportat de site-ul englez The Mirror. Mama și băiatul au fost atacați în timp ce vizitau templul din Medina.

Conform reconstrucției faptelor, mama și fiul au fost abordați în timp ce vizitau templul. Au fost întrebați dacă sunt șiiți, iar când mama a spus da, au fost luați și urcați cu forța într-o mașină. La un moment dat, copilul fost a smuls de lângă mama lui și lovit la gât cu o bucată de sticlă până când a fost practic decapitat.

Bebelușul născut mort mișcă un picior. Medicii îl lasă să moară la morgă, pentru a nu schimba documentele

Mama disperată a fost nevoită să asiste neputincioasă la uciderea fiului ei. Trei sferturi din populația din Arabia Saudită, aparține ramurii sunniene a religiei islamice. “Shia Rights Watch”,ONG-ul angajat în apărarea drepturilor șiiților din lume, a anunțat că până în prezent nu au existat reacții ale autorităților saudite asupra incidentului. Comunitatea șiită a declarat că acest episod este rezultatul încălcărilor continue ale drepturilor șiitelor și al lipsei de protecție a acestora de către autoritățile din Arabia Saudită.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.