Un băiețel de 5 ani bolnav de autism, acuzat de ”hărțuire sexuală”: îmbrățișa și săruta colegii la grădiniță

Un copil de 5 ani, bolnav de autism, a fost etichetat drept un “predator sexual” deoarece își îmbrățișeaz și săruta colegii la grădiniță. 😯

Summery Putnam, mama lui Nathan, a declarat pentru postul american de televiziune ABC7 că a fost sunată de reprezentanții grădiniței East Ridge din Chattanooga, statul Tennessee, pentru a i se aduce la cunoștință că băiatul ei a depășit limitele fiind etichetat drept ”un prădător sexual” 😯  iar cazul a fost raportat Departamentului de Educație din Hamilton, scrie Daily Mail. 

Un vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene

“Mi s-a făcut rău când am auzit așa ceva. Vorbim de un copil de 5 ani. Este doar un copil. Cine nu înțelege cum sunt copiii autiști, ar putea să creadă că este vorba despre ceva premeditat. Însă nu este vorba despre așa ceva. Nu înțelege dacă face ceva greșit”, a povestit mama copilului.

“Ce faci atunci când un copil de 5 ani este etichetat drept un predator sexual și acuzat de hărțuire sexuală de școală. Am aflat că această etichetă va rămâne în dosarul lui pentru toată viața. Acest copil e autist, asta înseamnă că este diferit de un copil normal de 5 ani. Cui să ceri ajutor când școala nu-l ascultă nici pe medicul copilului, care încearcă să explice că acesta nu înțelege ce sunt acelea limite“, este apelul disperat al bunicii lui Nathan.

Sursa: Daily Mail

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.