Un băiețel de 5 ani a sunat la poliție și a comandat un…Happy Meal

”Aș dori un Happy Meal, vă rog” …

Potrivit City of Mesa Police Department , Arizona , când băiețelul a apelat poliția a vrut să știe dacă a sunat la un fast-food și dacă ar putea comanda un Happy Meal. Câteva minute mai târziu, un polițist a ajuns la adresa de la care s-a făcut apelul, aducându-i celui mic ce a cerut.

Ofiţerul Valdez a fost trimis să se asigure că apelul la 911 nu implică o urgenţă reală și din fericire urgența era doar foamea băiețelului. Atunci ofițerul a început să-i explice micuțului Charlie când este cazul să sune la 911 și când nu…

Micul Cinar s-a născut cu un semn de naștere în formă de inimă pe frunte: iată cum este astăzi

Dar desigur că nu a venit cu mâna goală, i-a adus luiCharlie și pachețelul cu Happy Meal. Fotografia cu copilul și polițistul a fost distribuită pe rețelele de socializare și a devenit virală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.