Un băiețel de 5 ani a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce a ieșit afară pe pervaz de la etajul al 13-lea

Un băiețel de 5 ani a scăpat cu viață ca prin urechile acului după ce a ieșit afară pe pervaz de la etajul al 13-lea

Băiețelul a fost lăsat singur în casă de bunicul lui pentru a-și duce nepoata la școală. La un moment dat el a luat un scaun și l-a pus lângă geam reușind să deschidă geamul și să iasă afară pe pervazul geamului de la etajul al 13-lea unde locuia cu părinții lui.

Când copilul și-a dat seama că nu mai poate să intre în casă a început să plângă atrăgând atenția unui vecin de casă. Bărbatul văzând pericolul în care se afla copilul a ieșit și el pe geam dar și-a dat seama că nu are unde să-și pună picioarele și să se sprijine.

”Era prea periculos,  băiatul ar fi putut să alunece în orice moment și să cadă de la o înălțime de 39 de metri”, a declarat bărbatul pentru China News.

Celebrul radio al Vaticanului a publicat cartea de identitate a lui Iisus: scandal pe Facebook

Vecinul a așteptat lângă băiat până a venit poliția sau familia copilului acasă. Polițiștii au plasat imediat o saltea gonflabilă în fața blocului. După 15 minite bunicul băiețelului a intrat în casă reușind să-și salveze nepotul.

Bunicul a declarat : “În această dimineață am dus-o pe nepoata mea la școală. Nu era  nimeni acasă, așa că i-am lăsat telefonul nepotului meu să se joace și i-am spus să mă aștepte acasă”, au fost cuvintele bunicului printre lacrimi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.