Un băiețel de 5 ani a rămas cu răni îngrozitoare după ce și-a apărat surioara de un cangur furios

Un băiat în vârstă de cinci ani a rămas cu răni groaznice după ce a fost atacat luni de un cangur în timp ce își proteja sora mai mică. Cooper Heinz în vârstă de 5 ani și Georgia de trei ani, se jucau în curtea casei lor din New South Wales, în Australia, când s-a întâmplat terifiantul incident. Mama lor Holly Madden a spus că un cangur de cinci metri a început să o atace pe micuța Georgia înainte ca  Cooper să încerce instinctiv să alunge animalul în timp ce iî spus surorii sale să fugă.

Cooper, care este afectat de autism, a reușit să bage între sora lui și cangur, iar animalul a început să-l lovească. Mama se afla în casă la 25 de metri distanță, fiind forțată să privească cum cangurul furios îi ataca copiii:

Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

„Am ieșit și am apucat de o bâtă de baseball și am început să alerg și să strig încercând să sperii cangurul și să-l fac să se oprească. Cooper a încercat să se ridice și i-am spus să rămână la pământ  pentru că cangurul l-ar fi lovit din nou”

Fotografii șocante arată tăieturile adânci pe spate, brațe și  pe fruntea lui Cooper. Ea a declarat pentru Daily Mail: „A  fost atât de curajos. Alerga și striga „scapă Georgia, scapă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.