Un baietel de 5 ani a murit de Ebola in Uganda: parintii sunt rezultati pozitiv

Un baietel de 5 ani a murit de Ebola in Uganda: parintii sunt rezultati pozitiv

Noaptea trecuta, un baietel congolez de 5 ani  a murit de Ebola, a declarat Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) .Acesta este primul caz de Ebola din Uganda. “Tanarul pacient  de 5 ani, din Ebola a murit aseara – scrie pe Twitter  OMS din Uganda – alte două esantioane au rezultat pozitive. Prin urmare, avem trei cazuri confirmate de Ebola in Uganda”. Acestea sunt membrii familiei copilului.

 

 

Copilul a intrat in Uganda din Republica Democratica Congo in 9 iunie impreuna cu familia . În partea estică a Republicii Democratice Congo, o epidemie de Ebola este in curs de desfasurare inca de anul trecut  cauzand mai mult de 1300 de victime din mai mult de 2.000 de infectati.

 

“Familia a  solicitat asistenta medicala la spitalul Kagando unde medicii  au identificat Ebola ca o posibila cauza a bolii. Copilul a fost apoi transferat la unitatea  Care Ebola”, la granita intre cele doua tari, a raportat ieri OMS.

Te-ar putea interesa si Accident cumplit la Chisinau! Un sofer a intrat cu masina in multime, intr-o statie de autobuz

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.