Un băiețel de 5 ani a găsit un pistol și și-a împușcat mortal fratele: credea că este de jucărie

Un băiat în vârstă de 5 ani a găsit un pistol în preajma unei zone împădurite, lângă un loc de joacă din orașul Griffin, Georgia, SUA. Crezând că este vorba despre un pistol de jucărie, copil l-a îndreptat spre fratele lui de 12 ani și l-a împușcat mortal,  scrie presa locală.

Poliția locală este convinsă că arma a fost abandonată de traficanții de droguri din zonă care fugeau de autorități, întrucât în apropierea zonei au găsit o pungă  de stupefiante.

Croația, plângerea ONG-ului: poliția „marchează” imigranții care trec frontiera. „Umilitor și traumatic”

Un rezident,  martor al accidentului a declarat că cei doi frați se jucau liniștiți, când cel mai mic  „ a descoperit o armă. S-a întors spre fratele lui spunând: ” Mâinile sus, bang-bang”   deschizând focul. Din nefericire, criminalii au abandonat arma încărcată.

Agenții de poliție au deschis o anchetă pentru omor și încercă să-l găsească pe cel care a  aruncat arma.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.