Un băiețel de 4 luni se simte rău la grădiniță, educatoarea îl bate până devine orb

Un băiețel de 4 luni se simte rău la grădiniță, educatoarea îl bate până devine orb

Singura vina a celui mic pare să fi fost aceea de se simți rău și a vomitat. Lucru,  care de fapt a fost suficient să declanșeze furia educatoarei care l-a lovit în cap, provocând leziuni grave ale creierului și în consecință orbirea. Femeia conducea o grădiniță abuzivă, dar părinții au crezut că este în regulă.

A fi trebuit să aibă grijă de acel băiețel de doar patru luni, în timp ce părinții lui erau la muncă, dar l-a cu atâta violență până l-a lăsat fără vedere…

Educatoarea Paige Hatfield, a fost arestată de poliția din Olathe din Kansas și este acum judecată pentru vătămări extrem grave. Potrivit reconstrucției poliției locale femeia conducea o grădiniță abuzivă, lucru pe care doar ea îl știa, iar părinții credeau că copiii lor sunt în siguranță.

O altă tragedie: o fetiță de 2 ani a murit înecată într-un butoi cu apă. Ce făceau părinții

Așa a fost și pentru Ashleigh Garcia, mama micului Kingston Gilbert. “Am petrecut 18 zile în terapia  intensiva rugându-mă ca totul să fie bine dar medicii ne-au spus că Kingston nu va mai fi niciodata acelasi copil deoarece violenșele pe care le-a suportat copilul au fost extreme “, a spus mama, adaugand: “A trebuit să suportăm și să acceptăm că fiul pe care îl luam acasă nu era același cu fiul pe care l-am dus la grădiniță în acea zi blestemată”

Potrivit părinților, copilul frecventa aceea grădiniță de numai 10 zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.