Un băiețel de 4 ani cu handicap se întoarce acasă cu fața umflată. Educatoarea: “A căzut de pe scări”

Micul Masua Tusa, în vârstă de 4 ani, suferă de o paralizie cerebrală și este obligat să se deplaseze într-un scaun cu rotile. În fiecare zi, mama lui îl ia de la Grădinița Manurewa West din Auckland, Noua Zeelandă, iar copilul îi zâmbește când o vede venind. Dar miercuri ceva s-a întâmplat…

În timp ce copilul se afla la Grădinița Manurewa West,  miercurea trecută a suferit leziuni faciale severe , inclusiv vânătăi  în zona nasului, a frunții și obrajilor. Poliția și Ministerul Educației cercetează cazul. Mama lui Milly a declarat  că și-a dat seama că fiul ei a fost rănit doar după ce s-a dus să-l ia acasă. Personalul grădiniței i-ar fi spus mamei că băiețelul, care este practic forțat într-un scaun cu rotile, a căzut pe scări.

  Un câine adoptat recent a atacat o fetiță de 17 luni salvând micuța de la o moarte sigură

De obicei, Masua își așteaptă mama, uitându-se pe fereastră: “Când mă vede, zâmbește. Miercuri, când am ajuns, stătea cu fața la perete și cu educatoarea său lângă el. Am realizat imediat că ceva s-a întâmplat.  Apoi și-a văzut fiul: ” Toată fața lui era roșie și părea sub șoc.  Arătau ca arsuri , ca și cum ar fi fost târât cu fața de pământ. Avea  zgârieturi pe partea superioară a buzelor și pe nas”, a spus mama.

Masua este încă traumatizat  de accident. “Emoțional, nu cred că merge prea bine. L-am întrebat de cțteva ori ce s-a întâmplat și tot ce spune este : mama profesor rău, mama profesor rău “.  Ministerul Educației și poliția au confirmat începerea unei anchete.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.