Un băiețel de 4 ani a murit împușcat de fratele mai mic: al doilea caz în doar două zile

Un copil în vârstă de 4 ani, Truth Albrighton , a murit ieri în Statele Unite, după ce a fost împușcat de fratelui său mai mic, o dramă care a avut loc în Texas,  în Fort Worth, după cum relatează Newsweek , citând poliția locală. Accidentul s-a produs în casa unde locuiește familia celor doi copii.

Ascunde că este bolnav de HIV, un italian a infectat 4 femei. Una a murit

Acesta este al doilea incident similar în doar două zile: ieri, în Arlington, tot în Texas, un băiat de șase ani a fost rănit grav de o pușcă de calibru 22.  Băiatul a fost împușcat de fratele său de 10-11 ani. Și în acest caz incidentul a avut loc acasă, unde arma a fost nesupravegheată.

Nu este clar – în ambele cazuri – dacă este vorba despre accident sau acțiune intenționată. Micul Truth a murit în spitalul de la Cook Medical Medical Center, iar celălalt copil de 6 ani a fost și el internat.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.