Un băiețel de 4 ani a împușcat-o pe mama lui însărcinată în luna a opta

Tragicul eveniment a avut loc în weekend-ul trecut  într-un apartament din statul Washington.

Femeia, care este însărcinată în opt luni, a fost transportată de urgentă la spital local în stare gravă. Acum ar fi mai bine. Tatăl copilului a spus că a luat arma “pentru protecție”. Un băiețel de 4 ani a găsit o pistolul tatălui încărcat sub o saltea și a împușcat-o pe mama lui gravidă direct în față.

Drama a avut loc  într-un apartament din statul Washington. Femeia de 27 de ani și fiul se uitau la televizor când copilul a găsit arma ascunsă, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului Sheriff, Ryan Abbott.

La doar 10 ani moare după ce a înotat într-un lac: virusul ameba i-a mâncat creierul

“El a împușcat-o din neatenție mama lui în față”, a spus el. Tatăl copilului a explicat apoi agenților că a “luat arma pentru a proteja familia lui”.

Potrivit unei noi legi a statului, proprietarii de arme pot fi acuzați penal dacă nu declară arma și dacă nu este pusă în siguranță, iar șeriful Abbott a subliniat că această lege va intra în vigoare abia în ​​iulie. Ancheta este în curs de desfășurare.

”Reamintim tuturor celor care dețin o armă:  copii o văd ca o jucărie”, a spus Abbott. “Trebuie să-i facem pe oameni să înțeleagă că armele lor pot fi folosite accidental”, a încheiat purtătorul de cuvânt.

De Claudiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.