Un băiețel de 3 ani se ascunde de fratele lui în mașina de spălat și moare asfixiat

Un băiețel de 3 ani se ascunde de fratele lui în mașina de spălat și moare asfixiat

Cui de mic copil nu i-a plăcut să se joace de-a v-ați ascunselea în aer liber sau acasă cu prietenii sau cu rudele? Aceasta este o distracție adesea banală și inofensivă, dar în acest caz, s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru o familie din Orlando, Florida. Un copil de doar 3 ani era în cameră cu fratele său mai mare, când amândoi au început să se joace. Cel mic, pentru a nu fi văzut a decis să se strecoare în mașina de spălat și, din păcate, nu a mai putut ieși murind asfixiat.

Drama în tabăra refugiaților din Lesbos: un copil a fost ucis, alți doi răniți

Trebuie spus că mașina de spălat era una dintre acelea cu închiderea ermetică pe partea de sus

Rămas blocat în interiorul mașinii copilul a rămas fără oxigen. Părinții l-au găsit mult prea târziu dându-și seama că era prea multă liniște în casă. Intervenția ambulanței nu a mai folosit la nimic, doar să constate decesul

O veste groaznică pentru părinți și familie, care a împins poliția să tragă un semnal de alarmă tuturor familiilor cu copii mici cerându-le să acorde o atenție deosebită riscurilor care se pot găsi în locuințe.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.