Un băiețel de 3 ani a murit în microbuzul din fața grădiniței: a fost uitat timp de 6 ore

Uitat aproape șase ore într-un microbuz școlar , în timp ce temperaturile exterioare au atins 34 °. Așa a murit un băiețel de 3 ani în Edmonton , o suburbie din Cairns,  Australia . Tragedia s-a petrecut pe 18 februarie. Băiatul era în microbuz cu colegii lui de la școala de stat din Hambledon .

De când s-a urcat în microbuz în jurul orei 9,30 dimineață, de acolo nu a mai coborât până când nu a foat găsit în jurul orei 15.15 când deja era prea târziu.

Directorul general al institutului, Julia Davison, a descris tragedia drept cel mai rău coșmar al fiecărei familii. “Suntem absolut devastati”, a spus el pentru Channel Nine. Poliția nu a dezvăluit cauza morții copilului  și s-a limitat să anunțe că a fost lansată o anchetă:

Citește și O mamă a fost condamnată la închisoare după ce i-a injectat fecale fiului ei bolnav de cancer

„ Cercetăm moartea unui băiețel de trei ani din Edmonton. Băiatul a fost găsit mort în autobuzul parcat în afara unei școli de pe Stokes Street “. Inspectorul Jason Smith a declarat pentru 9News: „Este încă prea devreme pentru a stabili ce s-a întâmplat. Moartea unui copil este un lucru îngrozitor, motiv pentru care este important să mergem până la capăt și să aflăm adevărul “. Desigur, principalele responsabilități par să cadă pe șoferul vehiculului care nu a fost încă interogat de poliție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.