Un băiețel de 3 ani a fost ucis în somn de partenerul mamei sale: “Nu a acceptat sfârșitul relației lor”

Înjunghiat în somn. Așa a murit micuțul Hunter Straight-Smith, la numai 3 ani , după ce iubitul mamei sale, Daniel Jensen, în vârstă de 33 de ani, l-a atacat cu un cuțit . Copilul se afla la casa sa din Winnipeg, Canada, când partenerul mamei sale l-a ucis.

Se pare că între bărbat și mama copilului,  Clarice Smith, reația ajunsese la sfrârșit s-a. În culmea unui scandal dintre cei doi, tânărul de 33 de ani s-ar fi dus în dormitorul lui Hunter și l-ar fi ucis pentru a se răzbuna pe fosta iubită. Cei doi erau împreună doar de 6 luni, scrie The Sun , dar Jensen nu a acceptat respingerea din partea femeii. 

O fetiță în vârstă de 5 ani cade într-o fântână ca Alfredino și Julen: după 18 ore a fost extrasă fără viață

Bărbatul avea deja ordin de restricție de a nu se apropia de femeiei și copil având în vedere atitudinile obsesive ale fostului, dar acesta s-a prezentat la casa femeii cerându-i să-i vorbească. După atac, intervenția ambulanței a fost imediată și copilul a fost internat în terapie intensivă zbătându-se între viață și moarte. Până la urmă familia a fost nevoită să deconecteze aparatele cere îl țineau în viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.