Un băiețel de 3 ani a fost ucis în bătaie de rudele lui, inclusiv mama: era prea obraznic

O poveste îngrozitoare plină de violențe pentru un băiețel de numai 3 ani din Brazilia.

În puținul timp pe care l-a trăit pe acest pământ el a fost maltratat și bătut până la moarte de întreaga familie, mamă, bunici și unchi. Micuțul se numește Victor Adriano Pereira da Cruz , un copil care, potrivit membrilor familiei, „era prea obraznic” și din acest motiv ar fi fost bătut până la moarte. Descoperirea a fost făcută în spital, când copilul a ajuns cu o serie de răni cauzate, potrivit rudelor, din cauza unei căzături.  Dar medicii au descoperit adevărul și au  chemat imediat intervenția forțelor de ordine  care au început  o anchetă , aflând ce se întâmpla cu adevărat în interiorul acelei locuinței.

Citește și Incendiile în Australia, bilanțul victimelor a crescut la 24 de morți

Victor a fost lovit cu palmele, cu pumnii, cu picioarele și până la lovituri de curele și cozi de mătură. Pentru familia de monștrii orice era bun pentru a-i da o învățătură de minte unui copil de numai 3 ani vinovat de a fi prea plin de viață.

Victor  ar fi împlint  4 ani peste câteva săptămâni, dar nu a mai apucat să-și sărbătorească ziua de naștere. Cei cinci au fost arestați sunt și se află în închisoare  în așteptarea procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.