Un băiețel de 3 ani a fost ucis de un leopard: corpul pe jumătate mâncat a fost recuperat

Un copil de trei ani a fost furat de un leopard în miez de noapte din pat de lângă mama lui din satul Ramanagara din Karnataka, India, vineri seară. Ulterior, trupul parțial mâncat al copilului  a fost recuperat din tufișurile din apropierea casei.

Incidentul a avut loc la Kadaraiahanapalya, lângă Magadi. Copilul dormea ​​cu mama sa, când leopardul  a intrat pe furiș în casa lor și l-a târât afară. Din cauza căldurii familia ținea deschise ușile casei. Băiatul decedat, C. Hemanth era al doilea copil al unei tinere familii. După ce guvernul a relaxat restricțiile împotriva coronavirusului , tânăra mamă Gowri și micuțul de  numai 3 ani s-au dus să-și viziteze părinții în Kadaraiahanapalya, pe 5 mai, scrie Times of India.

 

Gowri și fiul ei dormeau lângă ușa principală, când leopardul  a intrat în casă  și l-a apucat pe copil de umăr târându-l afară din casă în tufișuri. În jurul orei 5 dimineața, mama observat că băiețelul lipsea. Împreună cu părinții și mai mulți săteni au plecat în căutarea copilului . La scurt timp grupul de săteni au găsit cadavrul copilului pe jumătate mâncat lângă un tufiș aflat la aproximativ 300 de metri de casă, a declarat  un oficial al departamentului forestier.

Oficialii departamentului forestier au amplasat patru cuști în locuri diferite pentru a prinde leopardul criminal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.