Un baietel de 2 ani fuge de acasa cu tractorul pe baterii pentru a merge in targ

Un baietel de 2 ani fuge de acasa cu tractorul pe baterii pentru a merge in targ
Un băiat de doi ani și jumătate din județul Chicago, Minnesota, a scăpat de sub privirile părinților și a plecat de acasă în tractorul său pe baterii pentru a merge la târg, scrie presa locală.

Poliția a primit un avertisment privind dispariția copilului, iar câteva minute mai târziu, un agent care se ocupa cu supravegherea târgului l-a văzut pe micuț la volanul tractorului său încuriozat de mulțimea de oameni.

 

Șeriful din Minnesota a scris pe profilul său de Facebook, că tânărul șofer de tractor a fost dus înapoi părinților. După acestă sperietură tatăl micuțului a avut grijă să ascundă tractorul și să-i scoată bateriile.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Portugalia, incendii de proportii in centrul tarii: evacuata zona la nord de Lisabona

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.