Un băiețel de 2 ani a pierit într-un incendiu în timp ce încerca să-și salveze cățelușul

Loki Sharp, în vârstă de 23 de luni, a murit într-un incendiu după ce a plecat de lângă părinții lui casă-și salveze mult iubitul cățeluș. Părinții lui Loki, Kurtis și Caitlin  în timp ce încercau să stingă flăcările și să solicite ajutor , nu și-au dat seama că băiețelul s-a îndepărtat de lângă ei, scrie Metro

Băiețelul de numai doi ani Loki Sharp a pierit în incendiu în locuința lor din Gentry, Arkansas, sâmbătă seară în jurul orei  17:00  după ce și-a dat seama că animalul era încă înăuntru și a încercat să îl salveze.

Citește și Descoperire extraordinară ! Rămășițele unui om uriaș au fost găsite în Bashkiria

Potrivit publicației Northwest Arkansas Democrat -Gazette se pare că incendiul a izbucnit d ela un defect electric. Departamentul de pompieri din Gentry continuă să investigheze cauza tragediei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.