Un băiețel de 2 ani a fost violat și torturat de iubitul mamei sale: în videoclipuri îl întreba dacă-l iubește

L-a omorât pe fiul iubitei sale după ce a abuzat de el. Brian O’Grodnick, în vârstă de 22 de ani, l-a ucis pe Jameson Long în vârstă de  de 2 ani, în casa în care locuiau în Joplin, Missouri. Potrivit poliției, băiatul a fost abuzat săptămâni întregi înainte ca bărbatul să-l omoare în urma unei torturi groaznice.

Potrivit anchetelor pedofilul criminal de 22 de ani nu numai că a abuzat de copil, dar l-a și torturat filmând acținile cu telefonul său.  Mama a fost șocată când a auzit la ce torturi a fost supus copilul ei.  După ce l-a găsit pe cel mic fără viață inervenția de urgență a medicilor a fost inutilă.

De 10 ani primește cartoane cu pizza la domiciliu pe care nu le-a comandat niciodată: „Este un adevărat coșmar”

Imaginile înregistrate pe telefonul criminalului de 22 de ani au demonstrat abuzul îngrozitor iar în ce-l abuza îl întreba dacă-l iubește.  Băiatul ar fi fost și victima altor torturi groaznice: tentative de sufocare, lovituri cu pumnul și alte tipuri de violență, după cum a relatat presa locală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.