Un băiețel de 2 ani a fost uitat 6 ore în autobuzul școlar: mort după 4 zile de comă

Un băiețel de doi ani a murit după ce  a stat patru zile în comă, pe 11 august, în Thailanda. Îl uitaseră șase ore în autobuzul școlar care trebuia să-l ducă la grădiniță. Profesorii și șoferul nu au observat absența lui când au ajuns în fața școlii. Câteva ore mai târziu mama copilului, Suwapat Yodmane în vârstă de 26 de ani, a observat că fiul ei lipsea. Femeia a observat că copilul ei Nong Kongbin nu era prezent în fotografiile de grup postate de profesori. Mama a sunat imediat la școală pentru a cere explicații și abia atunci și-au dat seama că micuțul lipsește. Copilul a fost găsit inconștient în autobuz și a fost transportat de urgență la spitalul Maharaj Nakhon Si Thammarat.

Un presupus clarvăzător susține că a prezis pandemia coronavirusului: ”Este începutul sfârșitului lumii”

Nong a murit la spital după patru zile: “După patru zile în comă, am informat familia lui Nong Kongbin că va trebui să se pregătească să-l lase să plece în cealaltă lume– a spus dr. Songkiat Lektrakoon – Luni seara am deconectat aparatul care-l ținea în viață conform instrucțiunilor rudelor“. Directorul școlii, Sunistha Phookwanish, a declarat că personalul instituției este responsabil de îngrijirea celor 17 copii care sunt duși la grădiniță în autobuzul școlar.

Sonthichai Arwattanakulthep, șeful poliției locale, a declarat: „Cei care erau responsabili de îngrijirea copiilor din autoutilitara ar trebui să fie acuzați de neglijență. Am deschis o anchetă pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.