Un băiețel de 12 zile a fost ucis de o maimuță: „L-a smuls din brațele mamei în timp ce-l alăpta”

Un bebeluș de 12 zile pe nume Arush a murit după ce o maimuță a intrat în casa lui și l-a smuls din brațele mamei sale în timp ce-l alăpta . Povestea cumplită s-a întâmplat în India, în nordul statului Uttar Pradesh, iar principalele mass-media indiene și britanice au vorbit despre acest caz îngrozitor, cel mai îngrozitor coșmar la care se poate gândi o mamă.

Maimuța a intrat în casă în timp ce mama micuțului Arush îl alăpta: animalul l-a apucat pe nou-născut de gât și l-a luat cu el. Cu părinții în panică, și vecinii li s-au alăturat  încercând să  vâneze maimuța , aruncând cu pietre în ea pentru a încerca să o oprească.

Citește și Oroare în Pakistan: mamă și fiica de 4 ani torturate și violate timp de trei zile

La scurt timp, micul Arush a fost găsit pe moarte pe acoperișul unei case, nu departe de casa părinților săi: tatăl său Yogesh, distrus, a spus că copilul nu avea puls în momentul descoperirii. Dus la spital, medicii nu au putut face nimic, decât  constate decesul.

Potrivit cuvintelor tatălui, maimuța a intrat în casă deoarece ușa era deschisă . Aceeași maimuță, potrivit raportului poliției ar fi atacat și o fată de 14 ani din același cartier, cu un sfert de oră înainte de a-l apuca pe micuțul Arush: fata a suferit doar răni ușoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.mirror.co.uk/news/world-news/twelve-day-old-baby-killed
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.