Un băiețel de 12 ani a murit îmbrățișându-și câinele în incendiul devastator din Oregon

Wyatte Tofte, în vârstă de 12 ani dispărut în timpul incendiilor din Oregon a fost găsit fără viață îmbrățișând carcasa câinelui său. Băiețelul a murit îmbrățișat de prietenul său credincios în timp ce încerca să scape de flăcările care înghițiseră complet casa familiei. Bunica a murit în același incendiu, în timp ce mama lui este internată în stare critică.

Wyatte și câinele său fugiseră de acasă într- un ultim efort de a se salva de flăcările care se apropiau din ce în ce mai aproape de orașul Lyon, care a fost complet distrus. Ore întregi, rudele au lansat apeluri online pe rețelele de socializare pentru a cere ajutor în cercetările lui Wyatte, dar, din păcate, toate speranțele de a-l găsi în viață s-au stins miercuri seara când salvatorii i-au găsit corpul, îmbrățișând carcasa câinelui său.

Incendii scăpate de sub control în SUA: peste 500.000 de persoane strămutate în Oregon și 26 decese

Wyatte a fost strănepotul lui Roger Tofte, creatorul parcului tematic fanteziei din Oregon, Pădurea fermecată. Parcul în sine a adus un omagiu tânărului de 12 ani dispărut și membrilor familiei care au murit în incendiu.

În incendiile din Oregon mai mult de o jumătate de milion de oameni au fost obligați să evacueze casele , ceea ce reprezintă aproximativ 10% din populația statului american. Incendiile au lovit, de asemenea, California și Washington, ucigând cel puțin 23 de persoane de-a lungul coastei de vest a Statelor Unite și afectând și  orașele mari, cum ar fi San Francisco, care a fost învăluit într-o lumină roșiatică care a făcut aerul irespirabil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.