Un băiețel de 12 ani a murit după ce a fost închis într-o cameră de ani de zile. Părinții arestați

Închis într-o cameră de ani de zile până la ultima suflare. Este povestea tragică a lui Maxwell Schollenberger, în vârstă de 12 ani din Annaville, în Pennsylvania, al cărui cadavru a fost găsit de poliție după raportul unui vecin care a devenit suspicios ascultând povestea spusă de tatăl băiatului, Scott Schollenberger Jr. Bărbatul de 42 de ani și partenera sa, Kimberly Maurer, în vârstă de 35 de ani, au fost arestați sub acuzația de crimă .

O autopsie a dezvăluit că Maxwell cântărea doar 19 kilograme în momentul morții sale. Nu a primit alimente și nici îngrijiri medicale și nu a fost niciodată la școală. Locuise ani de zile într-o cameră murdară, cu ferestre și cu bare. La descoperirea cadavrului, polițiștii s-au trezit cu un coșmar în fața ochilor : singurul mobilier prezent era un pat și întreaga cameră era îmbâcsită cu fecale.

Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Cuplul are alți trei copii și unul dintre ei a spus că a primit ordin de la tatăl său să-l ignore pe Maxwell, în timp ce ceilalți doi frați nu erau conștienți de existența sa. Procurorul județean Pier Hess Graf a declarat că Scott și Kimberly au recunoscut că au folosit trei lacăte pentru a încuia camera copilului de 12 ani.

„Acest băiat de 12 ani nu a cunoscut niciodată dragostea necondiționată a unei familii”, a spus Graf, care a adăugat: „Max a existat, nu a trăit. A existat într-o stare de suferință perpetuă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.