Un băiețel de 11 ani s-a sinucis în direct pe Zoom în timpul unui curs online

Tragedie în Statele Unite, unde un băiețel de 11 ani s-a sinucis cu un foc de armă în direct pe Zoom, unde participa la o lecție online. Potrivit Washington Post , Adan, acesta este numele băiatului , se afla în casa sa din Woodbridge, California, participând la cursuri online, deoarece școlile sunt închise din cauza Coronavirusului.

Cu puțin timp înainte de a efectua gestul extrem, în jurul orei 11, miercurea trecută, conform unei reconstrucții inițiale furnizate de anchetatori, el a închis microfonul și a întors camera computerului pentru a se înregistra scena. Alarma a fost dată de sora mică, care se afla în altă cameră.

Citește și Tragedie în familie! O fetiță de o lună a murit de foame: de frica coronavirusului mama nu a cerut a ajutor

Copilul a fost găsit inconștient pe podea în stare gravă. Dus de urgență la spital, medicii nu au putut să nu-și declare decesul. Nu este clar motivul sinuciderii sau cum a reușit Adan să pună mâna pe armă.

https://www.facebook.com/SheriffSanJoaquin/posts/1626390887563272

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.