Un băiat și un bărbat au ajuns în spital cu obiecte blocate în…penis. O nouă manie?

Un bărbat a mers la spital cu dureri severe de stomac severe susținând că a mâncat două ..căști.  Dar radiografiile efectuate la spitalul din Guwahati, India, au dezvăluit imediat adevărul. Nu era vorba de două căști, dar de un încărcător de telefon mobil care ajunsese în vezica bărbatului. Mai târziu s -a aflat că bărbatul și-a introdus încărcătorul în penis , probabil în scop de autoerotism.

Chirurgul Walliul Islam din spitalul indian, a încercat să explice ce s-a întâmplat:

„Pacientul a venit la noi cu dureri severe de abdomen și ne-a spus că a ingerat un cablu din greșeală, dar în tractul său gastrointestinal nu am descoperit nimic. În realitate, pacientul a practicat un tip de masturbare numit sunet uretral, care se practică prin introducerea unui obiect sau a unui lichid în uretră “.

O întreagă familie a murit în urma unui tragic accident de avion în Georgia

„Persoana venise la noi cinci zile după ce a intrat în cablu”, a continuat medicul. ”Ne-a spus în mod repetat că l-a introdus în corpul său prin gură și nu avem de unde să știm că minte ”, a adăugat el pentru Daily Star Online.

Ceva similar s-a întâmplat cu un băiat de 11 ani din Dongguan , din sudul Chinei, care a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale vezicii urinare după ce medicii au găsit 20 de sfere magnetice – mai bine cunoscute sub numele de „Buckyballs” – în penisul. Să fie vorba de o nouă manie…sau?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.