Un băiat în vârstă de nouă ani a fost acuzat de cinci crime: decizia judecătorului este șocantă

Un băiat în vârstă de nouă ani a fost acuzat de cinci crime: decizia judecătorului este șocantă

În Illinois, un băiat de nouă ani a fost pus sub acuzare pentru cinci crime. Copilul este acuzat că a dat foc intenționat la o casă mobilă pe 6 aprilie, știind că în interior erau persoane. Doi adulți în vârstă de 69 și 34 de ani și trei copii cu vârste între unu și doi au murit în incendiu. Alte două persoane au reușit să scape.

Decizia judecătorului este discutată, chiar dacă identitatea micului inculpat nu a fost dezvăluită. “A fost o decizie dificilă”, a declarat procurorul din județul Woodford, Greg Minger, citat de ziarul local Star, care a lansat pentru prima dată știrea.

O scenă neobișnuită: Traficanții de droguri salvează agenții căzuți în mare

În Illinois sunt tribunale pentru minori din 1890, dar vârsta fragedă a inculpatului ridică îndoieli cu privire la imputabilitatea sa. Prin lege copilul nu poate fi arestat având mai puțin de zece ani și nu va executa o pedeapsă cu închisoarea. Procesul se va desfășura cu ușile închise dar va trebui să se prezinte în instanță în fața judecătorului, asistat de un avocat. În caz de condamnare este probabil să fie obligat să urmeze o terapie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.