Un băiat în vârstă de doi ani a fost masacrat de tatăl său: învăța să folosească olița

Bărbatul l-ar fi lovit cu o violență extremă pe  fiul său în vârstă de doi ani, Antonio Hicks Jr: totul s-a întâmplat în timpul unei simple activități zilnice a copilului, care învăța să folosească olița

Povestea lui Antonio Hicks, tatăl acuzat că și-a bătut fiul în vârstă de doi ani este incredibilă. Acuzația este de violență fizică agravată împotriva unui copil, dar crimele împotriva lui Hicks s-ar putea agrava.

Conform primelor informații date de anchetatori, mama lui Antonio Hicks Jr ar găsit copilul leșinat și i-a efectuat imediat o reanimare cardiopulmonară înainte de a-l duce la spital. Băiatul a fost internat la Houston în Texas, după ce mama copilului a spus poliției că bărbatul și-a pierdut cumpătul în timp ce îl învâța pe băiat să-l folosească oliță, lovindu-l în mod repetat.

Și-a pierdut penisul în urma unei infecții: medicii l-au făcut să-i crească din nou pe… braț

Potrivit documentelor judecătorești, Hicks Sr. și-a înfipt fiul în piept după ce a găsit copilul care ținea taburet pe podeaua băii. Încercările mamei sale de a-l reînvia sunt degeaba: micuțul Antonio a murit sâmbătă la spital. Antonio Hick Sr. a fost închis cu o cauțiune de 250.000 de dolari în așteptarea unei autopsii pe corpul fiului său și ar putea fi condamnat oficial.

Duminică, a avut loc un memorial pentru Hicks Jr., în timpul căruia au fost aduse și câteva baloane cu personajele emisiunii sale preferate, “Paw Patrol”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.