Un băiat de zece ani cu leucemie a reușit să învingă Coronavirusul

Nu a fost o săptămână ușoară pentru Riley Duckworth, un băiat de 10 ani din Arkansas, Statele Unite. După ce a descoperit că suferea de leucemie, el a fost afectat și de Covid-19. Era 16 aprilie  când copilul a fost diagnosticat cu infecția cauzată de noul virus, după ce doar cu câteva luni mai devreme descoperise că are leucemie. „Încercăm să trăim situația cât se poate de bine”  , a spus tatăl lui Riley, Jeremy, presei locale. Știm că se va face bine, dar cu siguranță că nu va ușura situația pe care o trăim. ”

Coronavirus Brazilia, mai multe vedete îi scriu lui Bolsonaro: „Riscul unui genocid indian”

Încă de la jumătatea lunii aprilie, băiatul a trebuit să înceteze chimioterapia și a stat cu tatăl lui într-o cameră izolată din spitalul Springdale, din care nu au ieșit nici să ia de mâncare. Au petrecut timp vizionând televizorul și jucând jocuri video, dar Riley nu și-a pierdut niciodată speranța de a se însănătoși. “Mi-ar plăcea să merg în camping cu familia”, a spus el. Și cine știe când se va  întâmpla asta,Chiar dacă  a primit vestea de a fi negativ la Coronavirus, nu își va putea îndeplini visul. „Acum pot să mă  concentrez asupra cancerului și să-l înving și pe el”, a spus băiatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.