Un băiat de șase ani a ajuns spital cu dureri severe de stomac : medicii au extras 61 de bile de metal

Un băiat de șase ani a ajuns spital cu dureri severe de stomac : medicii au extras 61 de bile de metal

Un băiat de șase ani a ajuns spital cu dureri severe de stomac : medicii au extras 61 de bile de metal la un spital din provincia Heilongjiang, China, cu dureri mari la nivelul stomacului după ce, potrivit Foxnews, care a citat AsiaWire, a ingerat mai mult de 61 de bile magnetice. Testele medicale efectuate asupra copilului au arătat, de fapt, cum sferele înghițite au format un colier .

O femeie cu cancer terminal s-a aruncat de la geamul unui spital căzând peste un tânăr / VIDEO

După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru extragerea bilelor, copilul acum este  n stare stabilă, chiar dacă a fost necesară eliminarea unei părți din intestinul subțire și a apendicelui. “Dacă nu am fi intervenit la timp  aceste bile magnetice i-ar fi putut rupe intestinele, provocându-i necroză și punându-i în pericol viața”, a spus chirurgul.

https://twitter.com/PlayNews7/status/1163868724019048454

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.