Un băiat de opt ani a fost ucis de un leopard în fața casei

Un leopard sălbatic a atacat și ucis un băiat de opt ani în fața casei sale dintr-un sat din centrul Nepalului . Conform rapoartelor poliției locale, băiatul se plimba în apropierea casei unchiului său  în satul Abukhaireni când animalul l-a atacat.

Citește și Previziuni sumbre: autoritățile australiene avertizează că vor mai fi alte două luni de IAD

Pantalonii și sandalele copilului au fost găsite lângă potecă, în timp ce corpul băiatului a fost găsit la 250 de metri. Acum o săptămână un alt băiețel de numai doi ani  a fost ucis de un leopard în aceeași zonă. În ultimii doi ani 6 copii cu căzut pradă animalelor sălbatice din zonă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.