Un băiat de 8 ani este martor la uciderea mamei sale: ” A fost tata”

Un băiat de 8 ani a fost martor la uciderea mamei sale și a dezvăluit anchetatorului numele criminalului: tatăl său Judson. Povestea, care a avut loc în New Albany, Indiana, în SUA, datează din 2 august trecut, când Rebecca Hoover, o mamă în vârstă de 38 de ani, a fost văzută pentru ultima dată. Trei zile mai târziu, pe 5 august, mama femeii a raportat dispariția ei misterioasă. Zile întregi anchetatorii au investigat problema, încercând să-l găsească pe tânărul de 38 de ani, fără succes.

Punctul de cotitură a venit atunci când câteva săptămâni mai târziu, unul dintre cei trei copii ai cuplului, un băiețel de 8 ani, i-a spus consilierului școlii primare că și-a văzut tatăl ucigându-și mama. Consultantul a informat imediat poliția, care l-a interogat pe băiețel.

Citește și Vor să-și înregistreze copilul cu numele de Lucifer. Primăria zice, nu: izbucnește scandalul

Copilul a spus apoi că și-a văzut tatăl lovindu-și mama în cap de vreo 20 de ori, apoi bărbatul a năpustit asupra corpului soției, bătând-o cu un set de chei pe stomac. Ulterior, agenții l-au arestat pe Judson Hoover, în timp ce trupul femeii a fost găsit într-un container situat într-un depozit pe care bărbatul îl închiriase.

Autopsia a confirmat povestea copilului confirmând că mama de 38 de ani a murit în urma unui traumatism violent la nivelul capului și abdomenului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.