Un băiat de 8 ani atacat de o pumă, salvat de un miracol: “i-am băgat un băț în ochi”

”Capul lui era în gura pumei …”, așa își aduce aminte Ron Carlson, tatăl lui Pike momentele dramatice ale atacului care a avut loc în afara casei lor din Colorado.

Un băiat în vârstă de opt ani a supraviețuit miraculos atacului unei pume luna trecută, în Bailey, Colorado. Pike Carlson a fost atacat de bestie în timp ce se juca în curte cu fratele său mai mare Gage. Se pare că animalul a apucat copilul de cap și l-a târât sub un copac în timp ce urla după ajutor. Gage a fugit repede în acasă pentru a-l alerta pe tatăl lor care a luat un cuțit încercând șă-și ajute fiul.

Carlson a declarat pentru NBC: “Avea capul în interiorul gurii pumei și cred că asta a declanșat ceva în interior. Tot ceea ce știam etse că trebuie să fac ceva. Nu contează ce se întâmplă cu tine, trebuie să îți protejezi copiii”, a declarat bărbatul.

Pike a încercat curajos să se lupte cu puma cu singura armă pe care o avea la dispoziție: un băț! “. El mi-a spus„ Tati, toate animalele au un punct vulnerabil, globurile oculare “. Așa că a luat un băț care era sub copac și a încercat să-l bage în ochiul fiarei , a spus tatăl lui Pike.

Românul Gelu Cherciu acuzat că și-a omorât iubita se apără: ”Am găsit-o deja moartă”

Când puma a renunțat și a lăsat capul copilului tatăl său s-a apropiat și și-a dat seama imediat că Pike a fost grav rănit  „Când l-am ridicat, am putut vedea întreaga parte a feței lui deschisă. Era sânge peste tot. Scalpul i-a fost rupt în mai multe locuri “, își amintește tatăl său.

Copilul și-a revenit aproape complet, dar probabil va avea nevoie de o altă operație a ochilor. Familia Carlson a început o campanie pe GoFundMe pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.