Un băiat de 7 ani a mănâncat fără permisiunea părinților: drept pedeapsă i-au ars brațul

Un băiat în vârstă de 7 ani și-a pierdut brațul după ce tatăl său i-a dat foc. Bărbatul, din Montana de la Flor, din Orica, Honduras, ar fi decis să-l pedepsească pe copil dându-i ”o lecție exemplară” : i-a ars brațul lăsnd copilul să sufere în chinuri cumplite.  Arsurile s-au dovedit a fi extrem grave, iar  mâna a intrat în septicemie, până când medicii nu au mai avut ce să-i facă și au fost nevoiți să-i amputeze brațul, scrie The Sun

Citește și A violat fetițele gemene de 4 ani a iubitei sale și le-a transmis o boală venerică

Se pare că ”neascultarea” copilului a declanșat mânia tatălui. Copilul ar fi mâncat ceva fără permisiunea lui și a decis să-l pedepsească. După ce i-a ars brațul, copilul nu a fost tratat și dezinfectat astfel încât când și-a dat seama că brațul începuse să se infecteze a fost dus la spital, dar a fost prea târziu pentru a salva membrul.

Tatăl a fost arestat sub acuzația de  vătămări grave și abuzuri asupra minorului și își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.