Un băiat de 5 ani a fost oprit de agenți la volanul unui SUV: ” Mă duceam să-mi cumpăr un Lamborghini”

Poliția Utah din Statele Unite a oprit  unui băiat de 5 ani care conducea un SUV . Agenții l-ar fi surprins după o ceartă cu mama sa, care a refuzat să-i împrumute mașina de lux. Atunci băiatul s-a gândit să-și facă pofta. S-a urcat la bordul SUV-ului și a plecat cu gândul să-și cumpere o mașină de lux numai a sa. În fața agentului s-a justificat spunând că mergea să-și cumpere un Lamborghini.  În buzunar, însă, avea doar 3 dolari .

După urgența Covid, Wuhan a devenit cea mai aleasă destinație pentru turiștii chinezi

Un episod singular, dar nu unic. Cu 3 dolari în buzunar mergea să-și „cumpere un Lamborghini” în California. Un episod care poate părea o poveste inventată dacă nu ar fi fost povestită de agenții de poliție pe rețelele de socializare.

https://twitter.com/UTHighwayPatrol/status/1257384715998441477

În timp ce vehiculul circula pe Interstate 15 cu aproximativ 50 km / h , un polițist a observat un șofer ciudat. Agenții au explicat postului CNN KSL-TV că inițial au crezut că micul șofer este „șofer cu probleme”. ” Stătea pe marginea scaunului din față  astfel încât să poată ajunge la pedala de frână pentru a ține mașina pe loc  în timp ce eu eram acolo”, a spus un agent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.