Un băiat de 4 ani dispare din grădina bunicii, doi băieți au redeschis cazul: „Am văzut un bărbat care punea corpul într-o valiză”

Ar fi fost ucis făcut în bucăți și ascuns într-o valiză. Acesta este sfârșitul tragic al micuțului William Tyrrell, în vârstă de 4 ani din Australia, pe 12 septembrie 2014. Cazul a fost redeschis după câteva declarații făcute de cei doi copii a dădacei sale.

Cei doi copii au spus că știu numele bărbatului care ar fi ucis băiețel. Cei doi băieți susțin că nu au spus niciodată nimic, pentru că bărbatul în cauză i-ar fi amenințat că le va omorâ mama dacă ar fi vorbit. Micuțul William se juca în grădina casei bunicii sale atunci când a dispărut.

Citește și Coronavirus, medic din Franța: ”Dacă aveți simptome, nu luați ibuprofen!”

Numele, considerat de anchetatori demn de studiat în continuare, este cel al lui Frank Abbott, un bărbat care a locuit într-o remorcă din apropierea casei Benaroon Drive. Bărbatul ar avea, de asemenea cazier pentru crimă. După această mărturie s-au redeschis anchetele. Autoritățile au exclus de mult implicarea membrilor familiei în acest caz, urmând calea unui presupus pedofil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.