Un baiat de 14 ani si-a ucis prietenul pentru ca a pierdut la un joc: i-a taiat gatul si a abuzat de cadavru

Un baiat de 14 ani si-a ucis prietenul pentru ca a pierdut la un joc: i-a taiat gatul si a abuzat de cadavru

Vasya Turda, fiul unui binecunoscut antreprenor ucrainean, l-a ucis pe prietenul său Vasya Pop, lovindu-l cu 27 de lovituri de cuțit la domiciliul său din Nizhnyaya Apsha, unul dintre cele mai bogate sate din țară.

Băiatul l-a invitat pe prietenul său să se joace împreună la un video joc pe computerul nou, pe care tatăl i l-ar fi făcut cadou de câteva zile. Orbit de furie că a pierdut, băiatul de numai 14 ani a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat de 27 de ori.

Bunica criminalului, care se afla în casă în acel moment moment a descoperit crima și a chemat salvarea.

Postează fotografii fără să primească like-uri, adolescentă de 15 se sinucide

Dar băiatul nu mai era nimic de făcut chiar dacă paramedicii au ajuns în timp utul. Băiatul a murit din cauza rănilor multiple. Tatăl victimei a declarat că fiul său a fost aproape decapitat având o tăietură dintr-o parte a urechii în cealaltă.

Potrivit unei prime analize preliminare, se pare că minorul criminal ar fi abuzt și de cadavru. Tânărul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar avocații victimei au cerut ca sentința să fie mărită la 15 ani.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.