Un băiat de 13 ani a murit electrocutat în timp ce se juca cu telefonul

Un adolescent de 13 ani a murit electrocutat într-un restaurant din orașul Nanchang, China, în timp ce se juca cu smartphone-ul său care băgat în priză la încărcat. Momentul incidentului a fost înregistrată de camerele de securitate locale, iar imaginile au fost transmise de mass-media locală.

Fenomen rar: un roi mare de albine s-a așezat pe fundul unui bărbat VIDEO

Băiatul folosea un dispozitiv Huawei conectat la priza electrică cu un cablu elctric generic. Deși paramedicii au încercat să-l resusciteze pentru mai mult de două ore, din păcate copilul a murit, scrie  potrivit Daily Mail citând media chineză.

După ce copilul a murit, telefonul și cablul funcționau normal chiar și după accident, a declarat o rudă a băiețelului

În momentul accidentului, băiatul se afla în compania unui prieten de școală și conform mărturiei surorii sale pe canalul de televiziune Jiangxi Net, trupul băiatului prezenta semne de arsură pe față și corp.

În acest moment sunt în curs de investigațiile care vor încerca să descopere cum s-a proodus tragedia, iar restaurantul a rămas închis două zile.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.